Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi olarak, öğrenci-veli-okul üçgenindeki iş birliğini güçlendirmek ve bilgi paylaşımını artırmak amacıyla düzenlediğimiz veli toplantısı büyük bir ilgiyle karşılandı. Okulumuzda gerçekleştirilen toplantıya, öğrenci velilerimizin yoğun katılımı, etkinliği daha da anlamlı kıldı.

12.12.2023 455

Toplantıda, okulumuzun eğitim vizyonu, öğrenci başarıları ve geleceğe yönelik hedeflerimiz hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, öğrenci-veli iletişimini güçlendirmek ve velilerin sorularını yanıtlamak adına interaktif bir oturum düzenlendi. Velilerimiz, öğrencilerinin eğitim sürecine daha etkin bir şekilde katkıda bulunmak amacıyla öğretmenlerle birebir görüşme fırsatı da yakaladılar.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi olarak, velilerimizin eğitim sürecine katılımlarını önemsiyor ve bu tür etkinliklerle bir araya gelerek iş birliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Katılım gösteren tüm velilere teşekkür ediyor, birlikte daha başarılı ve aydınlık bir eğitim yolculuğu geçirmeyi umuyoruz.

12-12-202312-12-202312-12-202312-12-2023