Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi Kapsamında Bakanlığımız Araştırmacısı Emin ENGİN’i Ağırladık

Avcılar ilçesinde gerçekleştirilen "Liselerde Bilim Uygulamaları" projesi kapsamında, Avcılar’a önemli katkılarda bulunan ve eğitimde başarılı çalışmalarıyla tanınan eski İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Milli Eğitim Bakanlığı araştırmacısı Sayın Emin Engin, öğrencilerle buluştu.

05.01.2024 196

"Barış ve Güvenlik" konulu sunumuyla öğrencilerle bir araya gelen Sayın Engin, deneyimlerini paylaşarak öğrencilere önemli bilgiler aktardı. Sunumunun yanı sıra, öğrencilerle etkileşimli bir şekilde soruları yanıtlayan Engin, eğitimdeki başarılarını ve bilim uygulamalarındaki deneyimlerini öğrencilere ilham kaynağı olarak aktardı.

Toplantının sonunda Avcılar Liseleri olarak, Sayın Emin Engin'e eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederken, değerli müdürümüzün öğrencilerle kurduğu güçlü iletişimi ve başarılı sunumu için minnettarlığımızı dile getiriyoruz. Bu tür etkileşimlerin, öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamada önemli bir rol oynadığına inanıyoruz.

05-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024