Üniversite Ziyaretlerimiz

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi öğrencileri, akademik hayatın kapılarını aralamak ve üniversiteleri daha yakından tanımak amacıyla keyifli bir geziye çıktı. İstanbul'un köklü eğitim kurumlarından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret eden öğrenciler, üniversite atmosferini doyasıya yaşadı.

07.12.2023 259

Öğrenciler, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin teknoloji ve mühendislik alanlarındaki ününe tanık olma fırsatı buldu. Kampüs içindeki modern laboratuvarları ve öğrenci etkinlik alanlarını gezen lise öğrencileri, üniversitenin öğrenci dostu ortamına hayran kaldı.

Ardından Boğaziçi Üniversitesi'ne geçen öğrenciler, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü bu eğitim kurumunu keşfetmenin heyecanını yaşadı. Boğaziçi Üniversitesi'nin muazzam kampüsü, Boğaz manzarası eşliğinde öğrencilere ilham verici bir atmosfer sunarken, bilim, sanat ve sosyal bilimler alanlarındaki fırsatları da gözler önüne serdi.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi öğrencileri, bu anlamlı gezinin ardından motivasyon dolu bir şekilde okullarına döndü. Gezi, öğrencilere üniversite seçimi sürecinde daha bilinçli kararlar vermeleri için önemli bir deneyim sunarken, gelecekteki akademik hedeflere bir adım daha yaklaşmalarına vesile oldu.

Okul yönetimi, öğrencilerin bu tür etkinliklerle hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Süleyman Nazif Anadolu Lisesi, öğrencilerini geniş bir perspektifle yetiştirmek ve onları geleceğe hazırlamak adına benzer etkinliklere devam edeceğini duyurdu.

07-12-202307-12-202307-12-2023