Siber Zorbalık Semineri Düzenlendi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, SİBERAY projesi kapsamında Süleyman Nazif Anadolu Lisesi'nde "Siber Zorbalık Semineri" düzenledi. Bu seminer, öğrencilerin siber güvenlik, dijital etik kuralları ve siber zorbalıkla başa çıkma konularında bilinçlenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyordu.

23.10.2023 200

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminer, SİBERAY projesinin bir parçası olarak düzenlendi. SİBERAY projesi, siber güvenlik ve dijital tehlikelerle mücadele konularında toplumun bilinçlenmesini hedefleyen bir girişimdir.

Seminer sırasında, öğrencilere siber zorbalığın ne olduğu, nasıl tanınabileceği, önlenebileceği ve nasıl başa çıkılabileceği konularında ayrıntılı bilgiler sunuldu. Aynı zamanda, internetin güvenli kullanımı ve etik davranışlar hakkında da önemli ipuçları paylaşıldı.

Öğrencilerin aktif katılımı, seminerin başarısını pekiştirdi. Katılımcılar, günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri siber tehditlere karşı daha hazırlıklı hale geldi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve SİBERAY projesinin bu tür etkinliklerle siber güvenlik farkındalığını artırma çabaları, geleceğin dijital dünyasında daha güvende olmak isteyen öğrencilere büyük bir destek sağlıyor.

23-10-202323-10-202323-10-202323-10-2023