Okulumuzda Sağlıklı Beslenme Semineri: Mezunlarımızdan Bilgi Dolu Sunumlar

Okulumuz, öğrencilere sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmak amacıyla düzenlenen bir seminere ev sahipliği yaptı. Sağlıklı Beslenme konulu seminer, okulumuzun başarılı mezunlarından, diyetisyen olan eski öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

29.11.2023 223

Seminer, konusunda uzman mezunlarımızın, öğrencilere sağlıklı beslenme hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir platform sundu. Katılımcılar, günlük beslenme alışkanlıkları, dengeli beslenme prensipleri ve sağlıklı yaşam ile ilgili ipuçları hakkında değerli bilgiler edindi.

Diyetisyen mezunlarımız, seminer boyunca interaktif bir yaklaşımla öğrencilere sorular sorarak, beslenme konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladılar. Ayrıca, doğru besin seçimleri ve porsiyon kontrolü gibi konularda pratik önerilerde bulunarak sağlıklı bir yaşam tarzının önemini vurguladılar.

Seminer sonunda, öğrencilerin sorularını yanıtlayan mezunlarımız, katılımcılara seminer materyalleri ve beslenme rehberleri hediye etti. Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerin bilinçlenmesine katkı sağladığını belirterek, mezun öğrencilere teşekkür etti.

Okulumuz Müdürü, "Mezunlarımızın bu tür etkinliklere katkı sağlaması, öğrencilerimize örnek olmaları bizim için gurur verici. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları, gençlerimizin gelecekteki sağlıkları için büyük önem taşıyor" dedi.

Okulumuz, mezunlarını bir araya getirerek bu tür etkinliklere devam etmeyi planlıyor. Sağlıklı beslenme semineri, öğrencilerimizin sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmelerine katkıda bulunan bir adım oldu.

29-11-202329-11-202329-11-202329-11-202329-11-202329-11-2023