Öğrencilerimizin Geleceğine Işık Tutan Toplantı: Üniversite Hazırlık Sürecinde Rehberlik ve Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Öğrencilerimizin geleceğini şekillendiren önemli bir adım olan üniversite hazırlık süreci, velilere yönelik düzenlenen bir toplantıyla aydınlandı. Okul Müdürü Sinan OKUMUŞ ve Rehber Öğretmen Caner KÜÇÜKPOLAT'ın ev sahipliği yaptığı "Üniversite Hazırlık Sürecinde Rehberlik ve Tanıtım Toplantısı," velilere rehberlik ve destek sağlamayı amaçlayarak büyük ilgi gördü.

28.09.2023 201

Toplantıda, öğrencilerin 12. sınıfa geçişleri sonrasında üniversiteye hazırlık sürecinin nasıl yönlendirilmesi gerektiği üzerine önemli bilgiler paylaşıldı. Velilere, üniversite başvuruları, sınavlar, tercihler, burs olanakları ve diğer kritik adımlar konusunda kapsamlı bir rehberlik sunuldu.

Okul Müdürü Sinan OKUMUŞ, "Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık dönemi hayatlarının dönüm noktalarından biridir. Bu süreçte veliler olarak bizler, onları doğru şekilde yönlendirmek ve destek olmakla yükümlüyüz. Bu toplantıda, bu sürecin en iyi şekilde nasıl geçirileceği konusunda bilgi ve stratejiler sunarak velilerimize yardımcı olmayı amaçladık." dedi.

Rehber Öğretmen Caner KÜÇÜKPOLAT ise, "Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri, doğru üniversiteyi seçmeleri ve başvuru sürecini başarıyla yönetmeleri için buradayız. Bu toplantı, velilerimize bu süreci daha iyi anlamaları ve çocuklarına nasıl destek olabilecekleri konusunda bir fikir vermek için önemli bir fırsattı" şeklinde konuştu.

Veliler, toplantı sonrasında öğrencilerinin geleceğini daha bilinçli bir şekilde planlama ve yönlendirme konusunda daha fazla güven kazandı. Üniversite hazırlık sürecinde rehberlik ve destek toplantıları, öğrenci ve velilerin başarılarına katkıda bulunmaya devam edecektir.

28-09-202328-09-202328-09-202328-09-2023