Yeniden Hoşgeldiniz

Yeni bir öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Yeniden hoşgeldiniz!

11.09.2023 322

Yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Bu yılın sizlere yeni fırsatlar, yeni keşifler ve yeni başarılar getirmesini dileriz. Her birinizin benzersiz yetenekleri ve potansiyeli olduğunu biliyoruz ve bu yıl, bu potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışma fırsatı bulacağımız bir yıl olacak.

Öğrencilerimiz, sizler bu okulun yüzü ve geleceğin liderleri olarak büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bilgiye aç ve meraklı olun, çünkü öğrenmek hayat boyu süren bir yolculuktur. Öğretmenlerimiz, sizler de bu yolda rehberlerimiz ve destekçilerimizsiniz. Bilgiyi aktarmanın ötesinde, karakterinizi şekillendirmede de önemli bir rol oynuyorsunuz.

Velilerimiz, çocuklarınızın eğitimine olan katkılarınızı takdir ediyoruz. İşbirliği ve iletişim, öğrencilerimizin başarısı için hayati önem taşıyor. Bu yıl da bu işbirliğini sürdüreceğimize inanıyoruz.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi ailesi olarak, öğrencilerimizi sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda iyi birer insan olarak yetiştirmeye odaklanıyoruz. Empati, dürüstlük, saygı ve işbirliği gibi değerleri önemsiyoruz.

2023-2024 öğretim yılının başlamasıyla birlikte, sizleri daha fazla başarıya ve mutluluğa taşıyacak birçok etkinliği ve projeyi de bekliyoruz. Birlikte çalışarak, daha iyi bir geleceğe doğru adım atmaya devam edeceğiz.

Hepinize başarılı ve mutlu bir öğretim yılı diliyoruz. Yeni dönemin her birinize güzellikler getirmesini umuyoruz. Her zaman yanınızdayız ve desteklerimiz sizinle.

11-09-202311-09-2023