Resim Zümremiz Yaptıkları Resim Sergisiyle 1 Yıl Boyunca Yapılan Çalışmaları Sergilediler

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar branşının öğretmenleri Zülal KARSLI ve Mihriban GÜLER'in önderliğinde, bir yıl süren yoğun çalışmaların ardından öğrencilerin resim sergisi dün büyük bir coşkuyla tamamlandı. Sergi, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini gözler önüne sererken, onların emeklerini ve yaratıcılıklarını kutlamak için önemli bir platform oldu.

26.05.2023 282

Zülal KARSLI ve Mihriban GÜLER'in rehberliğindeki öğrenciler, bu sergi için bir yıl boyunca yoğun bir şekilde çalıştılar. Resim yapma tekniklerini öğrenerek ve farklı malzemelerle deneyler yaparak sanatsal becerilerini geliştirdiler. Öğrenciler, kendilerini ifade etme arzularını tuval üzerinde canlandırarak sanatın büyülü dünyasını keşfettiler. Soyut ifadeden figüratif çalışmalara, manzaralardan portrelere kadar çeşitli temalarla ilgili eserler yarattılar.

Dün sona eren sergi, öğrencilerin emeklerinin ve özgün bakış açılarının bir göstergesi oldu. Sergi alanında sergilenen her bir resim, izleyicilerin sanatın etkileyici dünyasında bir yolculuğa çıkmasını sağladı. Her eser, öğrencilerin hayal güçlerini, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını yansıtırken, izleyicilere farklı duygusal deneyimler yaşattı. Sergi, sanatın çeşitli formlarını keşfetme fırsatı sunarken aynı zamanda öğrencilerin sanatın gücünü anlamalarına yardımcı oldu.

Öğrencilerin sergiledikleri eserler, sanatseverler ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi alanında her bir eser, öğrencilerin sanatsal büyüklüğünü ve özgünlüğünü yansıtırken, izleyicilerin de duygusal bir bağ kurmasını sağladı. Ziyaretçiler, öğrencilerin tutkuyla yarattığı resimleri büyük bir hayranlıkla inceledi ve sanatın evrensel dilini deneyimledi.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar branşının öğretmenleri Zülal KARSLI ve Mihriban GÜLER, öğrencilerin bu büyük başarısını gururla kutluyorlar. Öğrenciler, bir yıl süren emeklerinin ve özverilerinin sonucunda muhteşem bir resim sergisi ortaya çıkardılar. Bu sergi, onların sanat yolculuğunda önemli bir kilometre taşı olmanın yanı sıra, sanata olan tutkularını ve yeteneklerini de kanıtladı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin bir araya gelerek oluşturduğu bu etkileyici resim sergisi, sanata ve genç yeteneklere olan ilgiyi artırmaya devam ediyor. Sergiyi ziyaret eden herkes, öğrencilerin özgün bakış açılarını ve sanatsal ifadelerini deneyimleme şansına sahip oldu. Öğrenciler, bu sergiyle sanatseverlere ilham vermeye ve sanatın gücünü paylaşmaya devam edecekler.