Okulumuz Bilişim ve Robotik Kulübü Öğrencileri, Büyük Hedeflere İlk Adımı Attı

Okulumuzun Bilişim ve Robotik Kulübü öğrencileri heyecanla ilk toplantılarını gerçekleştirerek, gelecekteki olimpiyatlar, robotik yarışmalar ve bilimsel konferanslar için hazırlıklara başladılar.

05.10.2023 214

Kulüp üyeleri, usta-çırak ilişkisi çerçevesinde ekipler oluşturarak işe koyuldular. Özellikle Olimpiyat ekibi, ilk toplantılarında soruları çözme pratiği yaparak başladılar. Bu heyecan verici etkinlik, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirme yolundaki ilk adımı temsil ediyor.

Kulüp öğrencileri ayrıca, katılacakları konferanslar ve yarışmalar için gerekli bilgileri ve organizasyonları kendi başlarına yapma fırsatını yakalıyorlar. Bu özgürlük, öğrencilerin sorumluluk duygusunu geliştirirken, kendi yeteneklerini keşfetmelerine de yardımcı oluyor.

Okul yönetimi, öğrencilerin bu tür kulüplerde aktif olarak yer almasını teşvik ediyor ve bu tür faaliyetlerin öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklediğine inanıyor. Kulüp üyeleri, gelecekteki başarıları için büyük umutlarla çalışmalarına devam ediyorlar.

05-10-202305-10-202305-10-2023