Okul Aile Birliği Seçimleri Yapıldı

Okul Aile Birliği Seçimleri Yapıldı

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi'nde okul aile birliği seçimleri büyük bir katılımla gerçekleşti. Öğrenci velileri, yeni okul aile birliği yönetimini belirlemek için oy kullandılar.

12.10.2023 213

Yapılan seçimler sonucunda, önceki dönemde görev yapan okul aile birliği yönetimine, yaptıkları çalışmalar ve katkılarından dolayı teşekkür edildi. Öğrencilerin eğitimine destek veren ve okulun gelişimine katkı sağlayan önceki yönetim, yaptıkları iş birliği ve özverili çalışmalarıyla takdir topladı.

Yeni okul aile birliği yönetimi, okulun daha da ileriye gitmesi ve öğrencilere daha iyi bir eğitim imkanı sunulması için kararlılıkla çalışacaklarına dair söz verdiler. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte, öğrenci, veli ve okul arasındaki işbirliğinin daha da güçleneceği ve başarılı projelerin hayata geçirileceği umuluyor.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi, bu yeni dönemde de eğitimdeki yüksek standartlarını sürdürmeyi ve öğrencilere en iyi olanakları sunmayı hedeflemektedir. Yeni okul aile birliği yönetimine başarılar dileriz.12-10-2023