Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhuriyet'in Kazanımları

"Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhuriyetin Kazanımları" Konulu Seminer kapsamında okulumuzda İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Altan ARMUTAK'ı misafir ettik.

25.10.2023 219

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Altan Armutak, Süleyman Nazif Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen etkileyici bir seminerde, "Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhuriyetin Kazanımları" konusunu aydınlatıcı bir şekilde ele aldı. Doç. Dr. Armutak'ın sunumu, öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Seminer, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümüne yaklaşırken, Cumhuriyetin kazanımlarını ve önemini anlamaya yönelik bir fırsat sunuyor. Doç. Dr. Altan Armutak'ın bilgi dolu sunumu, öğrencilere ve izleyicilere Cumhuriyetin kökenlerini, tarihini ve değerini daha iyi anlama şansı verdi.

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi, bu önemli etkinlikle öğrencilerine ve topluma Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün anlamını vurguluyor ve genç nesillerin Cumhuriyetin değerlerine daha yakından bakmalarını teşvik ediyor. Seminer, eğitim ve bilimin bir araya geldiği bir platform olarak büyük takdir topladı ve katılımcılarda Cumhuriyetin tarihine ve mirasına daha fazla ilgi uyandırdı.

Doç. Dr. Altan Armutak'ın etkileyici sunumu, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü beklerken, Cumhuriyetin kazanımlarını ve değerlerini daha iyi anlama fırsatı sunarken, geleceğin liderlerine ilham verdi. Seminer, eğitim dünyasında önemli bir adım olarak hafızalarda yerini aldı.

25-10-202325-10-202325-10-2023