Sinan OKUMUŞ - OKUL MÜDÜRÜ

...22.08.1977 yılında Rize nin Pazar ilçesinde doğdu.İlk orta ve lise öğrenimini Rizenin değişik ilçelerinde tamamladıktan sonra 1998 yılında A.Ü. Edebiyat Fak. Tarih Bölümünden mezun oldu.Yüksek lisans eğitimini Sebahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında  tamamladı.2000 yılında Küçükçekmece Kumsal İlköğretim Okulunda göreve başladı .10 yıl bu okulda öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Mehmet Baydar Anadolu lisesine Tarih öğretmeni olarak atandı.2011/2014 yılları arasında müdür yardımcısı olarak Mehmet Emin Horoz Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde çalıştı.2014 Aralık ayında Mehmet Baydar Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandı.15.08.2019 yılında Süleyman Nazif Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.